Heideschapen Vlees
Start

horizontal rule

 

Omhoog

Regelmatig laten wij dieren slachten en verwerken tot heerlijk vlees.
Onze dieren krijgen ruim de tijd om te groeien.  Ze grazen op natuurland waar geen mest en bestrijdingsmiddelen gebruikt worden, zodat het vlees van de hoogste kwaliteit is.
Wij geven u graag de kans mee te genieten van het vlees van onze dieren. Dat kan op verschillende manieren:
- U kunt verpakt vlees kopen. Wij verkopen uit voorraad bout, kotelet, gehakt, schenkels, soepvlees, hamburgers en verse worst.
- U kunt een heel of half dier kopen en dat geslacht en verwerkt afhalen.  U kunt aangeven hoe u het vlees wilt laten verwerken: hele bouten of stukken, de rug geheel,  in stukken of juist koteletjes, stoofvlees, rollades, gesneden in blokjes of reepjes, of gehakt. Afhankelijk van uw wensen kan er een pakket samengesteld worden.
Wij zorgen er voor dat u het hele jaar verpakt vlees kunt kopen. Het kopen van een heel of half dier, al dan niet verwerkt, is een groot gedeelte van het jaar mogelijk, maar er zijn maanden dat het aanbod beperkt is. 
Prijzen zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid van het product. Verpakte kotelet en bout  kosten 14,50 euro per kilo. Verse worst (om te braden) 13,50 euro.  Schenkel, soepvlees en gehakt kosten 12 euro per kilo. Bij afname van grotere hoeveelheden gemengd sortiment (vanaf 10 kg)  betaalt u 12,- euro per kilo.
Voor informatie over het actuele aanbod, prijzen etcetera kunt u contact opnemen met ons via Geurdie.wilco@gmail.com.  Wij verkopen aan huis in Dieren. Telefonisch kunt u ons bereiken via 06 - 1362 3347

 

1 Nek:  gehakt, shoarma, (stoofvlees-)plakken of één stuk zonder been
2 Schouder: één stuk, rollade of schijven
3 en 9 Pootjes: gehakt, soepschenkel of shoarma
4 Rug: kotelet, zadel of één stuk (lambs-rack)
5 Ribben: gehakt, shoarma of één stuk
6 Borst - ribben: gehakt, shoarma of stoofvlees
7 Buikvlees:  gehakt,  shoarma of stoofvlees
8 Achterbout:  aan één stuk met of zonder been, in schijven of rollade